Nieuw seizoen “Beste Zangers”

Acht artiesten gaan onder de leiding van presentator Jan Smit de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren.

Op het zonnige eiland Ibiza leren Willeke Alberti, O’G3NE, René van Kooten, Sharon Doorson, Brownie Dutch en Jeroen van der Boom elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire.

Acht verschillende karakters die elkaar nauwelijks of niet kennen en onder de Spaanse zon een unieke vriendschapsband opbouwen: dat is de magie van Beste Zangers.

Met de energieke Jeroen van der Boom, musicalster René van Kooten, de sympathieke Willeke Alberti en de bijzondere meerstemmigheid van de drie zussen Lisa, Amy en Shelley van O’G3NE staat nu al vast dat Beste Zangers opnieuw voor verrassende momenten zullen zorgen.

Ook de bescheiden Brownie Dutch en de hippe Sharon Doorson die o.a. bekend werd met de meidengroep Raffish en door The Voice, stappen uit hun comfort zone en stellen zich meer dan ooit open.

In het negende seizoen van Beste Zangers draait het natuurlijk weer om de muziek. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar grootste en meest gekoesterde liedjes uitleent.

Volgorde
21 mei: Sharon Doorson
28 mei: O’G3NE
4 juni:   Jan Smit
9 juli:    Willeke Alberti
16 juli:  Jeroen van der Boom
23 juli:  Brownie Dutch
30 juli:  René van Kooten.

#bestezangers

Vanaf 21 mei: zaterdag 20:25 NPO 1

2019-11-13T16:50:08+00:00